Yacht

M/Y Coral Ocean is een iconische superyacht van 73 meter, gebouwd door Lurssen en ontworpen door Jon Bannenberg. Dit jacht, voorheen bekend als Coral Island, heeft het ontwerp van superyachts voorgoed veranderd. Met een recente renovatie in 2022 is geen kosten noch moeite gespaard om het jacht te transformeren.

Of het nu gaat om een intieme familiecharter of een groepscruise, Coral Ocean biedt een ongeëvenaarde ervaring van elegantie en verfijning op het water. Het vernieuwde zonnedek biedt een flexibele ruimte met glazen balustrades voor onbelemmerd uitzicht. De luxe voorzieningen omvatten onder andere een spa met glazen bodem, een sky lounge met een bar en een balkon, en een eigen dek met een panoramisch uitzicht. De gastenkamers zijn stijlvol en ruim, elk met een eigen en-suite badkamer.

Coral Ocean biedt ook een scala aan watersportactiviteiten en heeft meerdere tenders en een schaduwvaartuig. Met uitstekende service en verfijnde culinaire ervaringen staat Coral Ocean garant voor een onvergetelijke jachtbeleving.

Product(en)

H1 Matras

Partners

Sabrina Monte-Carlo