Christian Vogel & Sjors Sakellariou Oprichters

Wij zijn Hespera

In het hart van Hespera klopt een onstilbare passie voor innovatie; een plek waar conventies moedig ter zijde worden geschoven ten gunste van het onverwachte en vernieuwende. Het is hier dat onze zoektocht naar uitmuntendheid zich ontplooit in de vorm van uitdagingen die wij met beide handen aangrijpen, waarbij we de grenzen van het traditionele durven te verleggen. Dit alles in het streven om onze klanten keer op keer te verbazen met frisse, ongeziene mogelijkheden.

Deze toewijding strekt zich uit tot de diepe hallen waar onze productietechnologieën wonen. Wij geloven in het potentieel van moderne technologie om de vaardigheden van onze ambachtslieden te versterken, hen uit te rusten met de meest geavanceerde gereedschappen die hun ambacht naar nieuwe hoogten stuwen. Het is deze symbiose van traditie en technologie die ons in staat stelt om consistent producten van ongeëvenaarde kwaliteit te vervaardigen, die niet alleen voldoen aan de wensen van onze klanten, maar deze ook overtreffen.

Innovatie

Bij Hespera houden we van vernieuwing en proberen we altijd nieuwe en verrassende dingen te doen. We gaan graag de uitdaging aan en stellen graag de bestaande manier van werken ter discussie. Zo kunnen we onze klanten steeds weer verrassen met nieuwe mogelijkheden.

Daarnaast investeren we in de nieuwste productietechnologieën. Zo kunnen onze ambachtslieden werken met geavanceerde gereedschappen die hen helpen om nog beter te worden in hun vak. Op die manier kunnen we altijd de hoogste kwaliteit leveren.

Duurzaamheid

Onze duurzame en circulaire matrassen en bedden verminderen emissies en minimaliseren materiaalverspilling in vergelijking met standaardproducten op de markt. Dit is essentieel om de gezondheid van onze oceanen en bossen te behouden. Wij streven naar duurzaamheid zonder de kwaliteit of het comfort van onze producten te beïnvloeden. Onze circulaire aanpak bevordert een duurzame toekomst en minimaliseert de impact op het milieu gedurende de gehele levenscyclus van onze producten.

Vakmanschap

Bij Hespera vinden we het belangrijk om alleen met de allerbeste materialen te werken. Dat betekent dat we met het beste hout, wol, latex en andere natuurlijke materialen werken die van de hoogste kwaliteit zijn. Maar het verwerken van deze materialen is niet zomaar iets wat iedereen kan doen. Daarvoor heb je de juiste vaardigheden, talent en jarenlange ervaring nodig.

Bovendien is het teamwork binnen ons bedrijf ook ontzettend belangrijk. Al onze medewerkers zijn gepassioneerd over hun vak en werken nauw samen om de mooiste creaties te maken. Op die manier kunnen we altijd de hoogste kwaliteit garanderen.